Resellers

Sagam

Sagam, uw toonaangevende grafische systeemintegrator voor de
electronische beeldverwerkingsindustrie, biedt pre-press bedrijven en drukkerijen efficiënte totaaloplossingen.

Sagam is Agfa’s Complete Picture Dealer : als enige in België bieden wij het totaalpakket van pre-pressproducten, electronische apparatuur en software. Ook voor de rotatie-bedrijven biedt Sagam met wereldmerken een geschikte oplossing, en met het topmerk Rollin hebben wij voor elke drukpers een uitstekende rubberdoek

Online Grafics nv

Online Grafics nv is een snelgroeiende systeemintegrator opgericht in 1993 en gevestigd te Kortrijk. Online Grafics telt 25 medewerkers en realiseert een omzet van 300 milj. BEF in de pre-press.

Online Grafics biedt voornamelijk op maat uitgewerkte informatica-oplossingen en standaard informatica-oplossingen uitgebreid met hard- en software eigen aan de grafische markt.

De belangrijkste troeven van Online Grafics zijn:

  • toegevoegde waarde
  • eerlijk advies
  • correcte installaties
  • degelijke opleidingen
  • maandelijkse seminaries
  • continue hotline
  • snelle service na verkoop
  • uitgebreid supplies aanbod, ook via webshop

Catena Company

Catena Company is een team van mensen die hun jarenlange ervaring ten dienste stellen aan de Creatieve Professionals.

“Supporting Creative People” is onze slagzin en vat precies samen wat we betrachten: samen met u willen we werken aan een productieproces waarin know how en creativiteit door het gebruik van de juiste middelen worden omgezet in kwaliteit en efficiëntie. We doen dit door vorming en ondersteuning aan te bieden (Catena Campus), de juiste hard- en software te verkopen (Catena Components) en door van deze verschillende schakels en sterke ketting te maken die we het productieproces noemen (Catena Connect).

Catena Company werd opgericht in de schoot van Van Roey Automation. Inhoudelijk vult VRA onze Apple-expertise aan met een multiplatform IT-aanbod (Wintel, netwerk, security,…), organisatorisch wordt ons een kostefficiënte logistiek en de draagkracht van een gereputeerd bedrijf geboden.